fodboldtrøjer børn den all-time mlscorer i vm scenen
نوشته شده توسط : fodboldtrøjer

Den 36-årige mand, er den all-time målscorer i VM scenen, ved at skære 15 mål i tre turneringer bayern trøje børn mellem 1998, 2002 og 2006. At vinde ét mål af den tyske duo Miroslav Klose og Gerd fodboldtrøjer børn Müller.Inter Milan møde med Paris Saint Germain (PSG) i Qatar, onsdag (2015/12/30) blev ikke kun brugt til at holde en træningskamp. Ifølge rapporter Football Italia, Inter forsøgte også at overtale Ezequil Lavezzi til øjeblikkeligt at trække fra de franske giganter.

30-årige spiller, der længe har anslået Inter. Men processen er vanskelig at nå på grund Lavezzi flytte også målrettet efter Juventus, Chelsea og Barcelona. Inter boss Erick Thohir PSG sigende allerede mødt embedsmænd for at diskutere spillerens træk. Under mødet deltog også agent for Lavezzi og Laurent Blanc som træner for PSG.

Hvis sammenføjning real madrid trøje børn Inter, er Lavezzi menes at ikke være svært at tilpasse sig. Fordi, han er allerede bekendt med atmosfæren i italiensk fodbold. Det blev erhvervet, da han styrker Napoli fra 2012.Loyalitet Sindonews.com Arsenal målmand Wojciech Szczesny fortalte Gunners kan være ubetinget. Dette følger pantsætning af troskab oplyses polske målmand til Arsenal.

Lavezzi tottenham trøje selv sigende klar til at ændre kostumer på transfermarkedet i januar 2016. Han ønskede ikke at overleve i PSG, fordi sjældent får en chance for at fremstå som mindre konkurrencedygtige med Edinson Cavani og Zlatan Ibrahimovic. Szczesny afslører ønsker at afslutte sin karriere messi trøje som fodboldspiller i Arsenal. Faktisk er han ambitiøs at ville være som Manchester United midtbanespiller Paul Scholes og tidligere AC Milan forsvarer Paolo Maldini har tilbragt sin karriere i en klub.

http://fodboldtrojer.blogrip.com/2016/12/30/det-har-chelsea-troje-born-en-karakteristisk-smil-khasdan-det/
http://fodboldtrojer.iobloggo.com/3/-sine-wealdstone-spillere-fire-opgaver-for-resten
http://marshall11.bloog.pl/id,357977349,title,arsenal-trje-pritchard-har-sluttet-brentford-udlnt,index.html
http://fodboldtrojer.blogs.sapo.pt/bayern-troje-born-trives-fra-deres-876
http://fodboldtrojerdkks.nibblebit.com/2016/12/30/billige-fodboldtr%c3%b8jer-efter-en-endnu-st%c3%b8rre-fa-trophy-forstyrret
http://marshall11.webgarden.com/real-madrid-troeje-boern
http://marshall11.onesmablog.com/manchester-united-tr-je-p-tommy-smith-3716962
http://fodboldtrojer.blogfree.net/?pag=2
http://www.sailblogs.com/member/fodboldtrojer/413250/





:: بازدید از این مطلب : 1522
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 دی 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: